Yoga-hold i YogaSOMATICS

Et sundt nervesystem er et fleksibelt og sansende nervesystem.

YogaSOMATICS udfordrer nervesystemet ved hele tiden at åbne nye veje gennem sansninger af hele din krop og alle dens dele og skaber dermed mulighed for at øge fleksibiliteten i dit nervesystem.

Jeg er uddannet hos Ateeka Borud og arbejder primært med afsæt i YogaSOMATICS www.yoga-somatics.com, og inspireret af mange års træning i Dynamic Yoga, Fascial Flow og Spiral Vinyasa hos Birgitte Gorm Hansen.

YogaSOMATICS har rødder i traditionel yoga praksis kombineret med mere moderne bevægelsesformer og meditative praksisser bl.a. med inspiration fra Jes Berthelsen (Vækstcenteret i Nr Snede). 

YogaSOMATICS arbejder med at skabe indre kontakt til dig selv gennem vågen sansning i bevægelse, åndedræt, afspænding og meditative tilstande – en slags kropslig mindfulness.

YogaSOMATICS er umiddelbart en langsom form for yoga. Det er en tilgang hvor du lader din krop bestemme vejen frem for at dit hoved styrer. Bevæger du din krop eller lader du din krop bevæge sig? Vi søger at skabe betingelserne for at kroppen finder sin egen vej. På den måde udfordres en del af de mønstre, der er nedlejret i dit væv og dit nervesystem og kroppen vil kunne bevæge sig mere frit.

Du behøver ikke at kunne yoga og yogastillinger for at være med – hver krop har sit afsæt, og jeg skal nok guide så hver enkelt deltager kan finde sin vej. 

Kontakt mig på hvis du er interesseret i at høre tid, pris og sted.